diumenge, 4 de setembre del 2011

3a FESTA PER A JOVES A CUBELLES, el 16 i 17 de Setembre de 2011



VINE A DESCOBRIR....3a FESTA JOVE DE CUBELLES     

A on?

El divendres 16 és a la Plaça Sardanes (c.gallifa cantonada av. terme) i tothom que vulgui pot apuntar-se al Sopar a la fresca que començarà a les 21:30. Cal reservar taula a joventut@cubelles.org  A partir de les 23h MARKATÚ BATUCADA donaran el tret de sortida al concert que seguirà amb SCOUNDREL i THE AGUATEQUES.

T'hi apuntes?

El dissabte 17 continuen els actes i comencem el matí a les 9:00 a l'Institut Les Vinyes, 1er TORNEIG VÒLEI JOVE (de 12 a 18 anys). Les inscripcions es faran allà mateix 30 minuts abans. Tot seguit, a les 10:00 comença la JAM SESSION DE SKATE, SCOOTER i BIKE a l'skatepark (davant de la tèrmica). Hi haurà premis per tots els participants! Vols quedar-te a dinar? Aquest any ho podràs fer! Preus populars. Una vegada feta la digestió, la nova associació de Cubelles FUTBOL SALA CUBELLES organitza el 1er TORNEIG 3X3 FUTBOL (davant de la tèrmica), obert a tothom es faràn equips masculins i també femenins! La inscripció és allà mateix 15 minuts abans. Serà un entrenament per aquells que us animeu a participar al 24h FUTBOL SALA del dia 24 i 25 organitzat per ells mateixos. +info al facebook: Fs cubelles. I a partir de les 18:30 començarà l'EXHIBICIÓ DE GRAFFITI i una mica més tard MICRO OBERT (davant de la tèrmica). A les 20:00 començarà el CONCERT RAPTATS amb varis grups locals i EL BEZEA i YEAH YON com a artistes convidats! Recorda que també podràs sopar amb nosaltres a preus populars!

T'animes? PARTICIPA! <

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”